Tillsammans med Uddevalla kommun och partners fyller vi veckan av esport- och idrottsaktiviteter! Det blir tävlingar ibland annat Fortnite, FIFA, CS:GO, fotboll, pingis och Blazepod och självklart är hela höstlovet gratis för alla som vill delta i aktiviteterna. Anmälan till tävlingarna sker på plats, håll utkik på vår instagram för mer information!

Vi har öppet varje dag 29/20-7/11 mellan 15:00-22:00. Under vissa tider är en grupp datorer reserverade för tävlingar vi arrangerar i hallen, men det kommer finnas datorer att boka via hemsidan under lovet.

 

Passa även på att använda rabattkoden HÖSTLOV för att få en månads gratis Premium, som vi kommer lansera den 8/11! Rabattkoden är giltig fram till söndagen den 7/11.

200 kalorier = 200 EC

Tillsammans med Svenska Spel och projektet Tillsammans För Fler i Rörelse kommer vi dela ut pulsklockor till alla medlemmar som deltar i fysiska aktiviteter inne i Mattssonhallen. Förbrända kalorier kommer omsättas till Esportshall Coins som deltagarna sedan kan växla in mot en hälsosam frukt, proteinbar eller spara ihop till ett nytt gamingheadset!